Prof. dr. R.J. de Weijs

Rolef_de_weijs

Rolef de Weijs is hoofdredacteur van de Updates Insolventierecht. Hij is hoogleraar nationaal en internationaal insolventierecht aan de UvA, visiting professor in Riga en advocaat/curator bij Houthoff Buruma Amsterdam. Hij doceert Insolventierecht, European Insolvency Law en Critical Analyses of Corporate Finance and Insolvency Law. Verder is hij vice-voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Rechtsvergelijkend en Internationaal Insolventierecht (NVRII), chief editor van de serie European and International Insolvency Law Studies en opleidingsdirecteur van de VU-UvA master Law, Markets & Behavior.

Mr. J.A. Breeman

Breeman

Jurgen Breeman is advocaat bij Ploum Lodder Princen te Rotterdam. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is gespecialiseerd op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid en faillissementsrecht. Hij adviseert bedrijven en bestuurders op het gebied van reorganisaties en aansprakelijkheden. 

Mr. M.S. Breeman

Martijn_breeman

Martijn Breeman is advocaat bij Houthoff Buruma te Amsterdam. Martijn studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen met als specialisatie privaatrecht en studeerde in 2010 af met een duale togamaster. Tijdens zijn master heeft hij een half jaar gestudeerd aan Queen's University in Kingston, Canada. Martijn is gespecialiseerd op het gebied van faillissementsrecht en herstructureringen en wordt regelmatig benoemd tot curator in faillissementen.

Mr. B. Hoyng

Bart_hoyng

Bart Hoyng is advocaat bij Houthoff Buruma in Amsterdam. Hij studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam: Nederlands Recht. Thans is hij werkzaam op sectie Restructuring & Insolvency. Hij is gespecialiseerd in zaken op het gebied van insolventie en herstructurering, advisering van vennootschappen in de financiële dienstverlening. Daarnaast is hij gespecialiseerd in ondernemingsrechtelijke procespraktijk, met de nadruk op zaken op het gebied van insolventie en herstructurering.

A.L. Jonkers LLM

Aart_donkers

Aart Jonkers is junior docent/onderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam. Hij doceert insolventierecht en schrijft een rechtsvergelijkend proefschrift over persoonlijke zekerheden.

Mr. B. Kentie

Bas_kentie

Bas Kentie is sinds 1 januari 2015 advocaat-stagiair bij Houthoff Buruma. Hij deed de master privaatrechtelijke rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam en is afgestuurd op 30 augustus 2013 LL.M. Daarnaast studeerde hij International Trade Law aan de University of Cape Town, waar hij is afgestuurd op 1 december 2014.

Mr. B.F. Louwerier

Bart_louwerier

Bart Louwerier is advocaat/partner bij Van Iersel Luchtman advocaten in Breda. Hij is gespecialiseerd in Ondernemingsrecht (Corporate Litigation) en insolventierecht.

Mr. dr. F.A. van Tilburg

Floortje_van_tilburg

Floortje van Tilburg is advocaat bij Van Iersel Luchtman advocaten in Breda. Ze is gespecialiseerd in Insolventierecht,  aansprakelijkheidsrecht & procesrecht.